Folie auto Alfa

Alfa Rom
Create avand la baza tehnologia nanoparticulelor de carbon, fapt ce le confera o fiabilitate de invidiat, foliile Alfa impresioneaza prin claritate, rezistenta la zgariere si o foarte buna protectie impotriva razelor UV.

Service-ul Marvis Auto Concept este specializat in aplicarea foliilor Alfa, oferind garantie si certificat care atesta omologarea foliei de catre Registrul Auto Roman. Apeland la serviciile noastre vei beneficia de un montaj ireprosabil pentru oricare dintre tipurile de folie disponibile!

In atelierul nostru asiguram aplicarea foliilor Alfa pe geamurile laterale, respectiv luneta, pentru toate produsele din gama de transmitanta cu urmatoarele valori: 5%, 18%, 35%, 45%, 55% si 70%.

Foliile Alfa montate de noi sunt autorizate R.A.R. si vin cu o garantie de 5 ani. De asemenea, ne angajam sa asiguram un montaj ireprosabil de fiecare data, fara compromisuri!

Pentru programari:

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0723.980.884 sau 0788.767.461.

Alfa Rom – Fiabilitate si Performanta!

Calitatea superioara si tehnologia de ultima ora brevetata in SUA sunt principalele criterii ce clasifica foliile Alfa drept una dintre cele mai bune optiuni posibile!

Pentru un raport calitate/pret excelent, opteaza pentru Alfa Rom!